Ráncfeltöltés hyaluronsavval

A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, a vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát ezért fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát és ragyogását, hidratál és volument pótol.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ráncok, szem körüli karikák, bemélyedt hegek ellen.

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ráncok, szem körüli karikák, bemélyedt hegek ellen.

Hogyan fejti ki hatását a hyaluronsav?

A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, a vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát ezért fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát és ragyogását, hidratál és volument pótol. A ráncfeltöltés során egyedi technikával juttatjuk a töltőanyagot a bőrbe, amelytől a ráncok kisimulnak, a vonások lágyabbá tehetők. A ráncfeltöltés eredményeként a bőr természetes fiatalságát visszanyeri, esztétikusabb arcképet kapunk.

 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés alkalmazása: 

  • az arcon, homlokon, nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti
  • a ráncokat feltölti, kisimítja
  •  hatására a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak
  • csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és feltölti azt
  • eltünteti az arcon látható bemélyedt – jellemzően pattanások által okozott – hegeket
  • elsimítja és feltölti a szájzugban, száj körül megjelenő ráncokat.

 

A kezelés menete: 

A kezelés időtartalma általában 30 perc.

A ráncok feltöltését helyi érzéstelenítésben így fájdalommentesen végezzük, az eredmény a kezelést követően azonnal látható.  A beavatkozás nyomaként egy-egy apró pötty látszik az arcon a kezelés helyén, de 1-2 nap alatt ezek nyomtalanul eltűnnek. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások alkalmazásával kezeljük. A hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy nem okoz káros mellékhatásokat sem rövid, sem hosszú távon, mivel a hialuronsav felszívódó – reverzibilis – anyag, fél-egy év múlva enzimek segítségével lebomlik. A ráncfeltöltés eredménye ezért 6-10 hónap elteltével várhatóan csökken, vagyis a bőr fiatalos, ránctalan megjelenésének megőrzése érdekében a beavatkozást célszerű megismételni. Mimikai ránckezeléssel kombinálva jelentősen növelhető a kezelés tartóssága, továbbá még harmonikusabb arcképet érhetünk el.  Kezelésünket természetesen férfiaknak is ajánljuk!