EBL Aesthetic Center

Lehetővé tesszük pácienseink számára a testi-lelki egyensúlynak a elérését

Tudj meg többet

Filozófiánk

Az EBL Esztétikai központunkban a legmodernebb technológiákkal, és a kezelések során a legújabb anyagok felhasználásával nyújtjuk szolgáltatásainkat, mindenki számára elérhető áron.

Küldetésünknek tekintjük pácienseink életminőségének javítását, átfogó szépészeti szolgáltatásainkkal mind az arc mind pedig a test természetes megfiatalításának és egészséges megjelenésének területén. Hisszük hogy mindenkinek joga van hogy megteremtse a saját magával szemben állított elvárásokat a külső vonások tekintetében, melynek segítségével elérheti a belső egyensúlyt és harmóniát. Mi ezt a testi lelki balance elérését tesszük lehetővé pácienseink számára a EBL Esztétikai központunkban.

Kezeléseinket és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük a legmodernebb és legújabb csúcstechnológiákkal, beavatkozási technikákkal és felhasznált anyagokkal.

Az EBL Esztétikai központunk Budapesttől mindössze 25 km-re Veresegyházon található, könnyen és gyorsan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt.

Köszönjük hogy megtisztel bizalmával és megtekinti szolgáltatásainkat.

Amenyiben bizonytalan hogy önnek melyik kezelés a legmegfelelőbb, kérjük keressen minket bizalommal és hívja a +36 70 366 1023 -as telefonszámot, vagy írjon nekünk az hungary@eblaesthetic.com e-mail címen.